| SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? | |
|
+5pink_panther_gr MaYoKoOoO trialamp cobradrama NotekQ7 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NotekQ7 Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ηλικία : 30 Location : somewhere with my gun Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Κυρ 1 Φεβ - 17:05 | |
| Sto FPS pu oli 3erume ke agapame Call of duty World at war!!!! protimate sigastira i oxi etiologiste tin apadisi sas | |
|
| |
cobradrama Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ηλικία : 45 Location : ΔΡΑΜΑ Reputation : 0 Points : 9 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Κυρ 1 Φεβ - 18:47 | |
| Εγω προσωπικα δεν θελω τον σιγαστηρα,γιατι μικραινει κατα πολυ το δραστηκο βεληνεκες του οπλου.Και ειδικα στο S&D που παιζουμε εφοσον δεν υπαρχει χαρτης για να φαινομαστε,ειναι αχρηστος . | |
|
| |
trialamp GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Κυρ 1 Φεβ - 19:42 | |
| Όχι δεν μου αρέσει ο σιγαστήρας | |
|
| |
MaYoKoOoO Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ηλικία : 35 Location : When u c me its 2 late ... !!! Reputation : 0 Points : 2 Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Κυρ 1 Φεβ - 20:44 | |
| [b] Vasika ontws otan paizeis hardcore dn xreiazesai sigastira gt dn yparxei xarths ara einai axristos ...... Gia mena einai pl simantikos o sigastiras gt paizw core ... mporei na xamilwnei to range alla einai pl xrisimos o sigastira sto core.... xwris auton se vlepoun otan rixneis k ginesai eukolos stoxos gia ta ksena Kotopoula .... | |
|
| |
pink_panther_gr GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ηλικία : 50 Location : Be aware: out of the cage Reputation : 2 Points : 6 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Δευ 2 Φεβ - 0:30 | |
| Εγω απο την αλλη πλευρα δεν ειμαι ακομα σιγουρος. Απλα αυτο που διαπιστωσα τις τελευταιες ημερες ειναι οτι με τη χρηση του σιγαστηρα το οπλα "κλωτσαει" λιγοτερο (καθως σιγουρα γινεται πιο αδυναμο) και αυτο βοηθαει στις συνεχομενες ριπες. Το βρηκα λοιπον αρκετα χρησιμο και ειδικα στο hardcore. Στο core απο την αλλη μπορει να μην φαινεσαι αλλα ειναι που ειναι δυσκολο να κανεις kill με τη χρηση του σιγαστηρα γινεται μαρτυριο Πανω απο ολα βεβαια ειναι το τι βολευει τον καθενα. Περι ορεξεως... μπακλαβας | |
|
| |
NEKROTHAFTHS Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Ηλικία : 49 Location : aiming on you!!!! Reputation : 2 Points : 8 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Δευ 2 Φεβ - 10:04 | |
| τα πραγματα εχουν ως εξης: core δεν παιζουμε γιατι απλα ειναι λαμακια. τωρα για το HARDCORE ο σιγαστηρας για μενα ειναι αχρηστος απο την στιγμη που δεν υπαρχει χαρτης και μπορεις να βαλεις το....red dot( που λεγαμε στο 4 ) ή την μεγαλη γεμιστηρα. το μονο οπλο που ισως χρειαζεται σιγαστηρα ειναι το ΜΡ40. κλωτσαει πολυ οντως. αλλα ειναι πολυ δυνατο σε σχετικα κοντινες βολες και χωρις να σημαδευεις( from the hip) οπως καποτε επαιζε ο τριανταφυλλος το setup μου ειναι: 1) Μ1Α1 για μακρινες αποστασεις και αμυνα, καθαριζει η μπουγαδα.... 2) ΜΡ40 για επιθεση και κοντινες αποστασεις φυσικα το αγαπημενο μου BAZOOKA last stand για τις δυσκολες ωρες..... | |
|
| |
trialamp GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 28/01/2009
| |
| |
bikersplace1 GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ηλικία : 42 Location : BEHIND YOU Reputation : 0 Points : 112 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Δευ 2 Φεβ - 10:38 | |
| Για μερικα οπλα ειναι καλος οπως mp40 βασικα αλλα γενικα δεν το χρησιμοποιω | |
|
| |
Fip75 Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ηλικία : 49 Location : Sweden Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 01/02/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Δευ 2 Φεβ - 12:17 | |
| Gia mena to kalitero perk pou yparhi ine to overkill, ena shotgun kai stg, sto cod 5. Tora sto hardcore ti na to kano ton sihastira?? Kanena souvlaki re pedia then stelnete me kanena fax?? | |
|
| |
N17_PoTiK Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 03/02/2009
| Θέμα: Απ: SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? Τρι 3 Φεβ - 16:02 | |
| sigasthra mono hardcore.giati an einai core 1 gemisthras = 1 kill | |
|
| |
MaYoKoOoO Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ηλικία : 35 Location : When u c me its 2 late ... !!! Reputation : 0 Points : 2 Registration date : 29/01/2009
| |
| |
| SIGASTIRAS?? YES οr NO ?? | |
|