| το club της 3ης κονσολας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NEKROTHAFTHS Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Ηλικία : 49 Location : aiming on you!!!! Reputation : 2 Points : 8 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: το club της 3ης κονσολας Δευ 9 Μαρ - 14:50 | |
| επειδη μερικοι κατηγορουν καποιους για θεματα ατυχιας να δουμε ποιος θα κανει τα εγκαινια αυτου του κλαμπ προσωπικα σας ευχομαι να μην μπητε ποτε ΜΟΥΥΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ | |
|
| |
trialamp GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Τρι 14 Απρ - 20:27 | |
| ego prepi na geino proedros mias kai thn apogeiosa kai peire kai poulada an kai o epithmos einai allo onomata den leme gatoulh to fonazoun | |
|
| |
pink_panther_gr GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ηλικία : 50 Location : Be aware: out of the cage Reputation : 2 Points : 6 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Τετ 15 Απρ - 10:47 | |
| - trialamp έγραψε:
- ego prepi na geino proedros mias kai thn apogeiosa kai peire kai poulada
an kai o epithmos einai allo onomata den leme gatoulh to fonazoun καλους φιλους που εχω εεε? ΒΡΕ ΟΥΡΤ!!! θα με πειτε και γκαντεμη!!! Αλλωστε και η δικια μου παρεδωσε πνευμα | |
|
| |
bikersplace1 GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ηλικία : 42 Location : BEHIND YOU Reputation : 0 Points : 112 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Τετ 15 Απρ - 11:15 | |
| | |
|
| |
bikersplace1 GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ηλικία : 42 Location : BEHIND YOU Reputation : 0 Points : 112 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Τετ 15 Απρ - 11:16 | |
| μακαρι να μην ξανα αλαξουμε κονσολα λογο βλαβης | |
|
| |
cobradrama Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ηλικία : 45 Location : ΔΡΑΜΑ Reputation : 0 Points : 9 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Πεμ 16 Απρ - 9:32 | |
| - bikersplace1 έγραψε:
- μακαρι να μην ξανα αλαξουμε κονσολα λογο βλαβης
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό,έτσι όπως το πάει η SONY!!!!! | |
|
| |
pink_panther_gr GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ηλικία : 50 Location : Be aware: out of the cage Reputation : 2 Points : 6 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Πεμ 16 Απρ - 9:35 | |
| - cobradrama έγραψε:
- bikersplace1 έγραψε:
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό,έτσι όπως το πάει η SONY!!!!! σαν να μου φαινεται οτι καποιος εξακολουθει να γκαντεμιαζει τις κονσολες μας!!! Κανονισε cobra θα σου βαλω bouncing betty στη δουλεια σου και οταν πας να μπεις θα βρεθεις στην οροφη του XENIA | |
|
| |
bikersplace1 GENERAL
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Πεμ 16 Απρ - 11:16 | |
| - pink_panther_gr έγραψε:
- cobradrama έγραψε:
- bikersplace1 έγραψε:
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό,έτσι όπως το πάει η SONY!!!!! σαν να μου φαινεται οτι καποιος εξακολουθει να γκαντεμιαζει τις κονσολες μας!!! Κανονισε cobra θα σου βαλω bouncing betty στη δουλεια σου και οταν πας να μπεις θα βρεθεις στην οροφη του XENIA +10000 | |
|
| |
cobradrama Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ηλικία : 45 Location : ΔΡΑΜΑ Reputation : 0 Points : 9 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Πεμ 16 Απρ - 12:24 | |
| - pink_panther_gr έγραψε:
- cobradrama έγραψε:
- bikersplace1 έγραψε:
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό,έτσι όπως το πάει η SONY!!!!! σαν να μου φαινεται οτι καποιος εξακολουθει να γκαντεμιαζει τις κονσολες μας!!! Κανονισε cobra θα σου βαλω bouncing betty στη δουλεια σου και οταν πας να μπεις θα βρεθεις στην οροφη του XENIA χαχαχαχαχαχαχα!!!!!,Ναι καλά Γωγο εγώ τις γκαντεμιάζω,δεν βλέπεις τί γίνεται σε κάθε update??. Το πράγμα πέρα από την πλάκα είναι σοβαρό παίδες,όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε εμείς. | |
|
| |
MaYoKoOoO Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ηλικία : 35 Location : When u c me its 2 late ... !!! Reputation : 0 Points : 2 Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Πεμ 16 Απρ - 16:17 | |
| | |
|
| |
bikersplace1 GENERAL
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Πεμ 16 Απρ - 20:22 | |
| ελπιζω το 160αρι που εχω εγω να μην κανει καμια λαλακια! | |
|
| |
NEKROTHAFTHS Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Ηλικία : 49 Location : aiming on you!!!! Reputation : 2 Points : 8 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: το club της 3ης κονσολας Τετ 22 Απρ - 10:28 | |
| σας ευχομαι ολοψυχα, να γερασετε με αυτες τις κονσολες !!!!!!!!!!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ | |
|
| |
| το club της 3ης κονσολας | |
|