bikersplace1 GENERAL
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ηλικία : 42 Location : BEHIND YOU Reputation : 0 Points : 112 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Στρατός και...ανέσεις Παρ 13 Φεβ - 12:47 | |
| Το χιούμορ κάποιου αμερικανού στρατιώτη στο Ιράκ, ερμηνεύτηκε ως έκκληση στοργής από τους γονείς των φαντάρων στις ΗΠΑ. Ειδικότερα, ανάμεσα στα διάφορα γράμματα που στέλνουν οι στρατιώτες στις οικογένειές τους, εντύπωση προκάλεσε το γράμμα ενός στρατιώτη, ο οποίος έγραφε στους γονείς του ότι όλα είναι καλά, εκτός από την υπερβολική ζέστη (εώς και 50 βαθμών) την οποία δύσκολα μπορεί να αντέξει κανείς. Ο στρατιώτης έγραφε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι καλά θα ήταν να διατίθετο ατομικό κλιματιστικό για κάθε στρατιώτη, προκειμένου να αντιμετωπίζει την αδυσώπητη ζέστη... Οι γονείς του στρατιώτη πήραν μάλλον στα σοβαρά την πρόταση του γιου τους, με αποτέλεσμα να αποστείλουν στο Ιράκ 14 ατομικά κλιματιστικά. Μάλιστα, απευθύνθυκαν σε διάφορες οργανώσεις βετεράνων, για να τους βοηθήσουν στην "επιχείρηση: κλιματιστικό". Έτσι μέσα σε αρκετές ημέρες συγκέντρωσαν χρήματα για την αγορά περίπου 200 κλιματιστικών. Μια άλλη άνεση αφορά ένα γυναικείο θέμα: τις σερβιέτες. Όταν οι γονείς των στρατιωτίνων έμαθαν ότι στο Ιράκ υπάρχει έλλειψη σερβιετών, απευθύνθηκαν σε διάφορες εταιρίες που τις παρασκευάζουν. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσταλούν ολόκληρα φορτηγά με σερβιέτες στο Ιράκ. Η διοίκηση του στρατού έδειξε κατανόηση για τα αιτήματα, ωστόσο επεσήμανε στους γονείς ότι ο εξοπλισμός που αποστέλλεται στο Ιράκ θα παραμείνει εκεί και δε θα τον πάρουν μαζί τους οι στρατιώτες που επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Εδώ αναρωτιέται κανείς: μόνο αυτό τους έλειψε; Δηλαδή, τα άλλα απαραίτητα τα έχουν: οδοντικό νήμα, αντιλιακό, σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, αποσμητικό, ψάθες θαλάσσης; Πώς φεύγεις έτσι ανοργάνωτα στις διακοπές; Κάνε μια λίστα τελοσπάντων πριν φύγεις... | |
|
cobradrama Σκούπα, μάπα και καθάριζε
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ηλικία : 45 Location : ΔΡΑΜΑ Reputation : 0 Points : 9 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Στρατός και...ανέσεις Σαβ 14 Φεβ - 4:24 | |
| ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ!
ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ,Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ NOVA ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAQUE,ENA FERRARI 430,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ 3 ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΟΣ!!!!
ΥΓ.ΜΑΜΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! | |
|